Sport

Triathlon Challenge Mamaia 2013

citeste mai mult
Sâmbătă, la Mamaia, s-a desfăşurat , la cel mai mare concurs de triatlon din Europa de Est – Triathlon Challenge Mamaia, în organizarea Clubului Sportiv smartatletic. Cea de-a cincea ediţie a înregistrat un record absolut de participare, peste 800 de participanţi şi a avut premii de peste 13.000 de euro. Printre cei care au luat startul s-au aflat şi nume importante din sportul românesc, precum Răzvan Florea, unicul medaliat olimpic din istoria înotului masculin românesc, care a făcut parte din ştafeta olimpică clasată pe primul loc, şi Alex Ciocan, multiplu campion naţional de ciclism.   

Participanţii au luat startul în următoarele probe:

 

Proba supersprint – 400m inot + 12 km ciclism + 2.5 km alergare

Proba sprint & stafeta sprint – 750m inot + 18 km ciclism + 5 km alergare

Proba olimpica & stafeta olimpica – 1500m inot + 36 km ciclism + 10 km alergare

Aqua Challenge 2013 începe la Mamaia

citeste mai mult
Ediţia a treia a maratonului de înot în ape deschise „Aqua Challenge 2013” se va desfăşura sâmbătă, 3 august, de la ora 08.30, pe plaja de la Cazino din staţiunea Mamaia. Competiţia este organizată de Atena Sport Club, ACS Amartatletic şi Direcţia pentru Sport şi Tineret a judeţului Constanţa. Participanţii, printre care şi medaliatul olimpic din Constanţa Răzvan Florea,vor evolua în patru probe de concurs: super-scurtă (500 m), scurtă (1.500 m), lungă (5.000 m) şi regină (7.500 m). Cel mai tânăr înotător este constănţeanul Edi Răducanu, în vârstă de 7 ani, care se va alinia la startul probei super-scurte iar cel mai vârstnic – Gheorghe Poroineanu, din Bucureşti, care are 71 de ani şi va participa la proba scurtă.

Bayern Munchen 2 – Barcelona 0

citeste mai mult
Cred ca majoritatea microbistilor asteptau nerabdatori acest meci amical intre cele doua mari puteri ale fotbalului European, nu atat pentru a urmarii o eventuala revansa a clubului catalan dupa umilitoarele infrangeri din Liga Campionilor sezonul 2012-2013, cat pentru a vedea noua fata a lui Bayern cu Pep la timona. A fost un meci agreabil intre Bayern, cu pofta de joc, si Barcelona care a venit sa-si rodeze echipa de tineret .
Las comentariile tehnice pe seama specialistilor si vreau sa abordez un subiect care ma framanta de ceva vreme si anume echipele de juniori si tineret.
Am vazut aseara o echipa a Barcelonei care isi rodeaza schimbul de maine in meciuri cu echipe mari si sustin ca in ciuda acestui 2-0 nu s-au facut de ras, chiar s-au miscat foarte bine in teren, tinand cont de faptul ca veneau dupa vacanta.
Urmaresc filmul fotbalului romanesc din 1990 incoace si nu pot sa nu remarc ca la nivelul echipelor de copii, juniori, tineret nu s-a facut mai nimic . Concluzia este ca n-ar trebui sa avem pretenti sa ne calificam la turnee finale atata timp cat din spate nu vine nimeni. Dupa generatia de aur, fotbalul romanesc nu a mai produs nimic deosebit. Numai pentru faptul ca au asistat la caderea fotbalului romanesc fara sa incerce sa sustina copiii , Mircea Sandu, Dumitru Dragomir si Co, trebuie sa plece.
Trebuiau sa-si dea de mult demisia de onoare. Dar de unde onoare !?
Subiectul este mult mai complex si nu il putem rezolva in doua randuri scrise, nu vreau altceva decat sa va reamintesc ca sportul romanesc a ajuns la un nivel atat de jos incat este in pericol. Daca Autoritatile nu reactioneaza, cred ca datoria noastra este sa le atragem atentia.

Festival Judeţean de Handbal Beach-2013 la Mamaia

handbalDirectia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta si Asociatia Judeteana de Handbal Constanta organizeaza in perioada 26 – 28 iulie 2013, pe plaja Flora din Mamaia, „FESTIVAL JUDETEAN DE BEACH HANDBALL –  2013”. citeste mai mult

„Peste 200 de copii din 7 cluburi constanţene se vor alinia la startul proiectului sportiv si vom fi, ca de fiecare data, impreuna cu ei pentru a invata frumoasele taine ale jocului de beach handball! Finantarea intregului proiect este asigurata de Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta si sunt extrem de multumit ca putem sustine performantele pe care le vor inregistra acesti mici spotivi!”, a declarat Claudiu Teliceanu, directorul executiv al Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Constanta. Competitia se va desfasura la 3 categorii de varsta: copii nascuti 1999 – 2000 (feminin si masculin), 2001 – 2002 (feminin si masculin) si 2003 – 2004 si mai mici (feminin si masculin).

Programul competitional va fi:

•        26.07.2013, intervalul orar 08:00 – 12:00 si 16:00 – 21:00

•        27.07.2013, intervalul orar 08:00 – 12:00 si 16:00 – 21:00

•        28.07.2013, intervalul orar 08:00 – 12:00

Festivitatea de premiere va avea loc in data de 28.07.2013, la ora 12:15

Primele locuri pe podium la octatlon şi decatlon

citeste mai mult
La Campionatul Naţional de “Probe Combinate” (juniori, tineret şi seniori) la atletism desfăşurat pe 22 şi 23 iulie pe stadionul „Lia Manoliu” din Bucureşti, constănţenii au obţinut primele locuri pe podium. Scanghel Valentin (juniori-3) de la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Constanţa a obtinut locul 1 la octatlon, iar la juniori-1 David Spiridon de la acelaşi liceu s-a clasat pe locul 2 la decatlon. Ambii sportivi sunt antrenaţi de Cecilia Gevat şi Alin Larion.

Cupa „24 Iulie”, organizată de Garda de Coastă, şi-a desemnat câştigătorii

citeste mai mult
Garda de Coastă a organizat şi în acest an „Cupa 24 iulie” la fotbal, tenis de masă şi volei, competiţii sportive dedicate sărbătoririi Zilei Poliţiei de Frontieră Române. Desfăşurarea competiţiilor a fost sprijinită de Asociaţia C.S. „Frontiera Tomis” Constanţa, Sindicatul Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual (S.N.P.P.C.) – Biroul Teritorial Constanţa, Sindicatul Pro Lex şi Corpul Naţional al Poliţiştilor – Consiliul Teritorial Constanţa. În turneul de fotbal au participat şapte formaţii, împărţite în două grupe, Aparatul Central al Gărzii de Coastă, P.T.F. Constanţa Sud Agigea, S.P.F. Negru Vodă (toate în grupa A), Grup Nave Constanţa, P.T.F. Aeroport Constanţa, S.P.F. Băneasa şi S.P.F. Ostrov (în grupa B). Semifinalele s-au disputat, în data de 23 iulie, după următorul program: Aparatul Central – P.T.F. Aeroport Constanţa 1-2, Grup Nave Constanţa – S.P.F. Negru Vodă 2-1. Finala mare: G.N. Constanţa – P.T.F. Aeroport 2-1, finala mică: Aparatul Central – S.P.F. Negru Vodă 5-2. Organizatorii au premiat fiecare echipă participantă şi au acordat trei premii speciale pentru cel mai bun marcator – Sorin Chiriţă (G.N. Constanţa) – 9 goluri, cel mai bun portar –  Petre Ghezea (P.T.F. Aeroport) şi cel mai tehnic jucător al turneului – Cristian Cotabiţă (S.P.F. Băneasa). În competiţia de volei podiumul a fost următorul: 1. Grup Nave Mangalia, 2. Centrul de Pregătire al Personalului Navigant, 3. Aparatul Central. În turneul individual de tenis de masă primii trei clasaţi au fost Mihai Chiş (Aparatul Central), Dan Manea (Grup Nave Constanţa) şi Nicuşor Moga (Grup Nave Constanţa). Festivitatea de premiere a fost oficiată de directorul Gărzii de Coastă, comisar şef de poliţie Laurenţiu Costache.

Sportivi constănţeni la Campionatul Mondial de Kung-Fu de la Kavarna

citeste mai mult
Iată care sunt rezultatele sportivilor constănţeni la Campionatul Mondial de Kung-Fu de la Kavarna (Bulgaria)

1.PROBA ”TRADITIONAL TAOLU”, INDIVIDUAL, CU MÂINILE GOALE

12 ANI

1.OLTEAN ROMU ANDREI                                 C.S. MAREA NEAGRA CONSTANTA

3.SAVIOLI GIOVANI                                           C.S. NOUA GENERATIE MANGALIA

– 16 ANI

1.BOCAI TUDOR                                               C.S. MAREA NEAGRA CONSTANTA

2.MATEI ANDREI VALENTIN                              C.S. NOUA GENERATIE MANGALIA

SENIORI 18-34 ANI

2.CIJU CONSTANTIN                                         C.S. PANDA POARTA-ALBA

3.SAVIOLI LEONARDO                                      C.S. NOUA GENERATIE MANGALIA

SENIOARE 18-34 ANI

3.OCOLISAN MIHAELA LAURA                          C.S. NOUA GENERATIE MANGALIA

3.”TRADITIONAL TAICHI”, INDIVIDUAL, CU MAINILE GOALE

                        – 14 ANI

1.OLTEAN ROMU ANDREI                                 C.S. MAREA NEAGRA CONSTANTA

2.BOCAI TUDOR                                               C.S. MAREA NEAGRA CONSTANTA

3.SAVIOLI GIOVANI                                           C.S. NOUA GENERATIE MANGALIA

3.BOCAI VLAD                                                  C.S. MAREA NEAGRA CONSTANTA

14-15 ANI

3.SAVIOLI LEONARDO                                      C.S. NOUA GENERATIE MANGALIA

SENIOARE 18-34 ANI

2.OCOLISAN MIHAELA LAURA                          C.S. NOUA GENERATIE MANGALIA

4.”NON-CONTACT SANDA”

                        SENIORI 18-34 ANI, -75 KG

1.NEAGU ALEXANDRU                         C.S. MAREA NEAGRA CONSTANTA

2.SERBAN EDUARD                                         C.S.A. AXIOPOLIS SPORT CERNAVODA

                        SENIORI 18-34 ANI, + 75 KG

1.TANISLAV PETCU                                          C.S. MAREA NEAGRA CONSTANTA

2.CONDRAT DAN                                              C.S.U. NEPTUN CONSTANTA

                        JUNIORI 16-17 ANI, OPEN KG

2.CIJU CONSTANTIN                                         C.S. PANDA POARTA ALBA

3.NAIDIN EUGEN ANDREI                                 C.S. MAREA NEAGRA CONSTANTA

CADETI 14-15 ANI, OPEN KG

2.SAVIOLI LEONARDO                          C.S. NOUA GENERATIE MANGALIA

3.SANDU MARIUS                                             C.S.A. AXIOPOLIS SPORT CERNAVODA

                        MINI-CADETI 12-13 ANI, OPEN KG

1.STEFAN MARDARIE IULIAN                            C.S. MAREA NEAGRA CONSTANTA

3.MATEI ANDREI VALENTIN                              C.S. NOUA GENERATIE MANGALIA

3.OLTEAN ROMU ANDREI                                 C.S. MAREA NEAGRA CONSTANTA

COPII 8-9 ANI, OPEN KG

1.CERCEL CATALIN CONSTANTIN                     C.S. MAREA NEAGRA CONSTANTA

2.CHARCOVSCHI PAUL                                    C.S. NOUA GENERATIE MANGALIA

3.BOCAI VLAD                                                  C.S. MAREA NEAGRA CONSTANTA

3.SAVIOLI GIOVANI                                           C.S. NOUA GENERATIE MANGALIA

COPII 6-7 ANI, OPEN KG

1.BAIASU VLAD IULIAN                         C.S. MAREA NEAGRA CONSTANTA

2.IORDACHE IUSTIN VALENTIN             C.S. MAREA NEAGRA CONSTANTA

3.STOICA MIHAI ALEXANDRU                            C.S. NOUA GENERATIE MANGALIA

3.APETRE MARCO GABRIEL                            C.S. NOUA GENERATIE MANGALIA

5.”LIGHT-FIGHTING SANDA”

ECHIPE SENIORI 18-34 ANI

1.ROMANIA -1 (NEAGU ALEXANDRU, TANISLAV PETCU, CONDRAT DAN)

2.ROMANIA -2 (VATRA ANDREI, CADIU GEORGE, SERBAN EDUARD)

SENIORI 18-34 ANI, -70 KG

1.NEAGU ALEXANDRU                                     C.S. MAREA NEAGRA CONSTANTA

                        SENIORI 18-34 ANI, -70 KG

3.CONDRAT DAN                                                          C.S.U. NEPTUN CONSTANTA

3.VATRA ANDREI                                                          C.S.A. AXIOPOLIS SPORT CERNAVODA

                        SENIORI 18-34 ANI,+ 80 KG

3.TANISLAV PETCU                                                      C.S. MAREA NEAGRA CONSTANTA

3.CADIU GEORGE                                                        C.S.A. AXIOPOLIS SPORT CERNAVODA

                        JUNIORI 16-17 ANI, OPEN KG

2.IDRIS EMRAH                                                            C.S.A. AXIOPOLIS SPORT CERNAVODA

3.CIJU CONSTANTIN                                                     C.S. PANDA POARTA ALBA

3.NAIDIN EUGEN ANDREI                                             C.S. MAREA NEAGRA CONSTANTA

CADETI 14-15 ANI, OPEN KG

3.SANDU MARIUS                                                         C.S.A. AXIOPOLIS SPORT CERNAVODA

                        MINI-CADETI 12-13 ANI, OPEN KG

1.BOCAI TUDOR                                                           C.S. MAREA NEAGRA CONSTANTA

2.MATEI ANDREI VALENTIN                                          C.S. NOUA GENERATIE MANGALIA

COPII 10-11 ANI, OPEN KG

1.STEFAN MARDARIE IULIAN                                        C.S. MAREA NEAGRA CONSTANTA

2.OLTEAN ROMU ANDREI                                             C.S. MAREA NEAGRA CONSTANTA

COPII 8-9 ANI, OPEN KG

1.SAVIOLI GIOVANI                                                       C.S. NOUA GENERATIE MANGALIA

2.CHARCOVSCHI PAUL                                                C.S. NOUA GENERATIE MANGALIA

3.CERCEL CATALIN CONSTANTIN                     C.S. MAREA NEAGRA CONSTANTA

3.BOCAI VLAD                                                              C.S. MAREA NEAGRA CONSTANTA

COPII 6-7 ANI, OPEN KG

1.IORDACHE IUSTIN VALENTIN                         C.S. MAREA NEAGRA CONSTANTA

2.BAIASU VLAD IULIAN                                     C.S. MAREA NEAGRA CONSTANTA

3.STOICA MIHAI ALEXANDRU                                        C.S. NOUA GENERATIE MANGALIA

3.APETRE MARCO GABRIEL                                        C.S. NOUA GENERATIE MANGALIA

6.”TUISHOU”

                        SENIORI 18-34 ANI, -75 KG

1.CONDRAT DAN                                                          C.S.U. NEPTUN CONSTANTA

3.SERBAN EDUARD                                                     C.S.A. AXIOPOLIS SPORT CERNAVODA

3.NEMES ALEXANDRU                                                 C.S.U. NEPTUN CONSTANTA

                        SENIORI 18-34 ANI, +75 KG

1.VATRA ANDREI

2.SERBAN CRISTIAN                                                    C.S.U. NEPTUN CONSTANTA

3.CADIU GEORGE

                        JUNIORI 16-17 ANI, OPEN KG

1.CIJU CONSTANTIN                                                     C.S. PANDA POARTA ALBA

2.NAIDIN EUGEN ANDREI                                             C.S. MAREA NEAGRA CONSTANTA

3.IDRIS EMRAH                                                            C.S.A. AXIOPOLIS SPORT CERNAVODA

CADETI 14-15 ANI, OPEN KG

3.SANDU MARIUS                                                         C.S.A. AXIOPOLIS SPORT CERNAVODA

                        MINI-CADETI 12-13 ANI, OPEN KG

2.MATEI ANDREI VALENTIN                                          C.S. NOUA GENERATIE MANGALIA

3.BOCAI TUDOR                                                           C.S. MAREA NEAGRA CONSTANTA

COPII 10-11 ANI, OPEN KG

1.STEFAN MARDARIE IULIAN                                        C.S. MAREA NEAGRA CONSTANTA

2.OLTEAN ROMU ANDREI                                             C.S. MAREA NEAGRA CONSTANTA

COPII 8-9 ANI, OPEN KG

1.BOCAI VLAD                                                              C.S. MAREA NEAGRA CONSTANTA

2.CERCEL CATALIN CONSTANTIN                    C.S. MAREA NEAGRA CONSTANTA

3.SAVIOLI GIOVANI                                                       C.S. NOUA GENERATIE MANGALIA

3.CHARCOVSCHI PAUL                                                C.S. NOUA GENERATIE MANGALIA

COPII 6-7 ANI, OPEN KG

1.BAIASU VLAD IULIAN                                     C.S. MAREA NEAGRA CONSTANTA

2.IORDACHE IUSTIN VALENTIN                         C.S. MAREA NEAGRA CONSTANTA

3.STOICA MIHAI ALEXANDRU                                        C.S. NOUA GENERATIE MANGALIA

3.APETRE MARCO GABRIEL                                        C.S. NOUA GENERATIE MANGALIA

                        SENIOARE 18-34 ANI, OPEN KG

2.BOER ANCA                                                              C.S.U. NEPTUN CONSTANTA

3.NEAGU CRISTINA                                                      C.S. MAREA NEAGRA CONSTANTA

3.OCOLISAN MIHAELA LAURA                                      C.S. NOUA GENERATIE MANGALIA

                        CADETI 14-15 ANI, OPEN KG

2.SOARE ANDREEA CATALINA                                    C.S. NOUA GENERATIE MANGALIA

COPII -10 ANI, OPEN KG

3.DUMITRACHE ANA ADRIANA                         C.S.U. NEPTUN CONSTANTA

3.SABAU ALEXANDRA                                                  C.S.U. NEPTUN CONSTANTA

7.”ERJIE-GUN FIGHT”

                        SENIORI 18-34 ANI, -75 KG

1.NEAGU ALEXANDRU                                                  C.S. MAREA NEAGRA CONSTANTA

3.NEMES ALEXANDRU                                                 C.S.U. NEPTUN CONSTANTA

3.CONDRAT DAN                                                          C.S.U. NEPTUN CONSTANTA

                        SENIORI 18-34 ANI, +75 KG

1.CADIU GEORGE                                                        C.S.A. AXIOPOLIS SPORT CERNAVODA

2.VATRA ANDREI                                                          C.S.A. AXIOPOLIS SPORT CERNAVODA

3.SERBAN CRISTIAN                                                    C.S.U. NEPTUN CONSTANTA

3.TANISLAV PETCU                                                      C.S. MAREA NEAGRA CONSTANTA

                        JUNIORI 16-17 ANI, OPEN KG

1.CIJU CONSTANTIN                                                     C.S. PANDA POARTA ALBA

2.NAIDIN EUGEN ANDREI                                             C.S. MAREA NEAGRA CONSTANTA

3.IDRIS EMRAH                                                            C.S.A. AXIOPOLIS SPORT CERNAVODA

CADETI 14-15 ANI, OPEN KG

1.SAVIOLI LEONARDO                                                  C.S. NOUA GENERATIE MANGALIA

3.SANDU MARIUS                                                         C.S.A. AXIOPOLIS SPORT CERNAVODA

                        MINI-CADETI 12-13 YEARS OLD, OPEN KG

2.STEFAN MARDARIE IULIAN                                        C.S. MAREA NEAGRA CONSTANTA

3.BOCAI TUDOR                                                           C.S. MAREA NEAGRA CONSTANTA

3.MATEI ANDREI VALENTIN                                          C.S. NOUA GENERATIE MANGALIA

COPII 8-9 ANI, OPEN KG

2.CERCEL CATALIN CONSTANTIN                    C.S. MAREA NEAGRA CONSTANTA

3.CHARCOVSCHI PAUL                                                C.S. NOUA GENERATIE MANGALIA

3.BOCAI VLAD                                                              C.S. MAREA NEAGRA CONSTANTA

COPII 6-7 ANI, OPEN KG

1.IORDACHE IUSTIN VALENTIN                         C.S. MAREA NEAGRA CONSTANTA

2.BAIASU VLAD IULIAN                                     C.S. MAREA NEAGRA CONSTANTA

3.STOICA MIHAI ALEXANDRU                                        C.S. NOUA GENERATIE MANGALIA

3.APETRE MARCO GABRIEL                                        C.S. NOUA GENERATIE MANGALIA

                        SENIORI 18-34 ANI, OPEN KG

1.NEAGU CRISTINA                                                      C.S. MAREA NEAGRA CONSTANTA

2.BOER ANCA                                                              C.S.U. NEPTUN CONSTANTA

COPII -10 ANI, OPEN KG

1.DUMITRACHE ANA ADRIANA                         C.S.U. NEPTUN CONSTANTA

2.SABAU ALEXANDRA                                                  C.S.U. NEPTUN CONSTANTA

8.”SANDA”

                        SENIORI 18-34 ANI, -70 KG

3.NEAGU ALEXANDRU                                                              C.S. MAREA NEAGRA CONSTANTA

                        SENIORI 18-34 ANI, -75 KG

3.CONDRAT DAN                                                                      C.S.U. NEPTUN CONSTANTA

3.VATRA ANDREI

                        SENIORI 18-34 ANI, +90 KG

2.MARIN CATALIN                                                                     C.S. SAKURA CONSTANTA

3.PANAIT SILVIU                                                                       C.S. SAKURA CONSTANTA

3.TANISLAV PETCU                                                                  C.S. MAREA NEAGRA CONSTANTA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *