Violonistul diavolului, Mani Neumann, aduce proiectul FARFARELLO la Mamaia

Mani Neumann si Ulli Brand vor face un spectacol muzical senzational. Acorduri din “Ciocarlia”, “Felix” si “Jovano” vor face o seara memorabila. Cel mai apreciat proiect vioara-chitara la nivel international: FARFARELLO vine in Mamaia miercuri, 22 august, ora 21.30.Infiintata in 1982 de Mani  Neumann si Ulli Brand, trupa Farfarello a reusit ca in 30 de ani de activitate sa obtina recunoastere europeana si internationala, ajungand una dintre cele mai bune trupe de folclor est european, condimentat cu influente rock si muzica clasica. Din 1982 si pana acum, Farfarello au scos 18 albume, 2 dvd-uri si au participat la peste 3.500 de concerte in toata lumea.
Mani Neumann, supranumit si violonistul diavolului este unul dintre cei mai mari maestri ai viorii si ai block flute-ului. Activitatea sa in trupa Phoenix i-a adus un premiu MTV- Lifetime Award, fiind decorat de presedintele Romaniei cu ordinul „Merit cultural”.
Ulli Brand este unul dintre cei mai buni chitaristi din Europa, recunoscut fiind pentru modul inedit in care interpreteaza muzica la chitara acustica cu 6 si 12 corzi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *