Vasile Delicoti, atac la prefect

“Prefectul Constanţei se află într-o gravă eroare”şi “Prefectul Constanţei nu cunoaşte LEGEA” sunt doar câteva dintre afirmaţiile făcute, astăzi, într-un comunicat de presă de primarul comunei Poarta Albă, Vasile Delicoti. Iată comunicatul de presă trimis la redacţie: ”

Reprezentantul Guvernului la Constanţa, Eugen Bola, dovedeşte, încă o dată, că nu cunoaşte Legea şi că acţionează la comandă politică.

Prefectul NUMIT al Constanţei, Eugen Bola, nu ştie că ordinul prin care vrea înlăturarea unui ALES local, de încetare de drept a mandatului de primar, are caracter INDIVIDUAL (conform L 340/2004, cap V, art.33- „Ordinul prefectului cu caracter individual devine executoriu de la data comunicarii persoanelor interesate”).

Îi atrag atenţia domnului prefect că se află într-o gravă necunoaştere a LEGII şi, fiind în necunoştinţă, îi comunic, prin intermediul dumneavoastră, că ordinul emis în data de 31.05.2013 este numai bun de astupat găurile ferestrelor partidului care l-a numit în funcţie.

Analizând legislaţia în vigoare (împreună cu avocaţii mei) doresc să-i atrag atenţia prefectului judeţului Constanţa că sunt primar ÎN FUNCŢIE, conform legislaţiei în vigoare, iar ordinul emis de Instituţia Prefectului Constanţa nu şi-a produs efectele.

Acţiunile în instanţă demarate în urma emiterii ordinului din 31 mai au fost făcute pentru a-i demonstra domnului prefect că am încredere în justiţia românească, în magistraţii constănţeni, şi că nu mă ascund de mâna LEGII neavând nicio problemă în a mă duce în instanţă.

Modul în care am luat la cunoştinţă de ordinul prefectului a fost pe alte căi decât cele legale conform cărora Instituţia Prefectului Constanţa trebuia să acţioneze.

În calitate de PRIMAR ALES al comunei Poarta Albă îmi desfăşor, în continuare, activitatea în Primărie ceea ce implică rezolvarea problemelor comunităţii care m-a ales şi îndeplinirea proiectelor de dezvoltare (lucru ce nu convine multor persoane, din păcate).” Până a această oră Instituţia Prefectului Constanţa nu a trimis niciun punct de vedere cu privire la acuzaţiile formulate de primarul comunei Poarta Albă, Vasile Delicoti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *