(UPDATE) RAJA: Avarie Enel, fără apă mai mulţi constănţeni

UPDATE ora 12.40

Avaria produsa pe sistemjul de alimentare cu energie este la nivelul statiei principale din zona Baba Novac. In urma interventiei, echipelor Enel s-a reusit realimentarea cu energie, pe o linie secundara, a statiei de pompare si tratare Palas. Incepand cu ora 12,30, s-au facut primele manevre de repornire a pompelor de la nivelul statiei Palas. Avand in vedere lungimea sistemului de alimnetare cu apa afectat de avaria Enel, pentru a intra din nou sub presiune este nevoie de o perioada de aproximativ o ora. Astfel, abonatii din zonele afectate vor avea din nou apa la robinete la presiuni normale in jurul orei 13,30.
Ne cerem scuze abonatilor afectati de aceasta intrerupere, dar acestia trebuie sa inteleaga ca fara curent, statia nu poate functiona. Echipele RAJA au repornit pompele de la nivelul statiei, pentru a se relua alimentarea cu apa, imediat ce cei de la Enel au reusit alimentarea cu energie a zonei.

ora 11.40

Astazi, la ora 11,35, in urma unei avarii Enel, Statia de pompare si tratare Palas, de pe b-dul Aurel Vlaicu a ramas fara energie electrica, motiv pentru care statia nu poate functiona. In aceste conditii, abonatii din cartierele Energia, Baba Novac, CET, Viile Noi, Medeea, Palas, Km4-5, Km5, Poarta 6, Abator, Gara, Casa de Cultura, Inel I si Inel II, practic aproape jumatate din oras, au ramas fara apa potabila. Imediat au fost anuntati reprezentantii Enel, care au dat asigurari ca vor interveni cat mai curand pentru remedierea avariei.
Asiguram toti abonatii afectati de lipsa apei din cauza disfunctionalitatilor de la nivelul sistemelor de alimentare cu energie, ca lucratorii RAJA vor relua imediat alimentarea cu apa la parametrii normali, dupa ce echipele Enel vor remedia aceste avarii.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *