Taxa rezervare loc parcare se achită la SPIT

Taxa rezervare loc parcare (parcare curentă) se achită la Serviciul Public de Impozite și Taxe (SPIT) Constanța, în urma preluării responsabilității încasării acesteia, conform Hotărârii Consiliului Local nr. 312/2015. Astfel, înștiințările de plată pentru anul 2016 cuprind și sumele datorate în acest sens.

 

Menționăm că plata taxei se face până la 31 martie 2016, urmând ca după această dată să se calculeze majorări de întârziere în cuantum de 1%, pentru fiecare lună sau fracție de lună, începând cu ziua imediat următoare termenului de scadență.

 

Autorizația se reînnoiește automat pentru anul următor în situația în care solicitantul nu renunță expres la aceasta până la data de 15 decembrie a anului în curs și are achitată taxa pentru anul curent.

 

În vederea achitării taxei contribuabilii pot opta pentru una din modalitățile de plată:

1. Online, pe site-ul www.spit-ct.ro, secţiunea „Servicii online/Plata online a impozitelor“ sau link-ul https://etax.spit-ct.ro, în urma autentificării cu nume utilizator şi parolă emise de către SPIT în urma unei cereri depuse online;

2. Prin intermediul cardului bancar, în cadrul centrului comercial Maritimo, la standul SPIT amenajat în zona Cafeteria Auchan, de luni până duminică, de la ora 10:00 la ora 22:00.

3. Prin intermediul telefonului mobil, folosind aplicaţia Etax Mobile SPIT Constanţa disponibilă la instalare pe AppStore pentru iOS și pe Play Store pentru Android;

4. Prin ordin de plată, beneficiar Primăria Municipiului Constanța, cod fiscal 4785631.

5. Prin numerar:

- la staţiile OMV-Petrom din Municipiul Constanţa, prin Westaco Express;

- la agenţiile băncii Garanti Bank;

- la toate oficiile Poșta Română.

6. Prin numerar sau prin intermediul cardului bancar, la orice agenție fiscală SPIT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *