Târg de produse româneşti ajuns la a IV-a ediţie la Costineşti

Timp de cinci zile, începând de astăzi, va avea loc, la Costineşti, cea de-a IV-a ediţie a “Târgului de  produse româneşti”.
Târgul general cu vânzare de bunuri de larg consum oferă turiştilor de pe litoral, oportunitatea de a face cumpărăturile direct de la producători.
Evenimentul se doreşte o întoarcere la tradiţie, promovarea şi sprijinirea producătorilor şi produselor româneşti pe litoral si nu numai. Renunţarea la “chici”, încurajarea tinerei generaţii că nu e ruşinos să fii român, să te îmbraci şi să te porţi româneşte.
Nu vor lipsi cadourile gastronomice: turta dulce, prăjiturile, plăcintele şi alte bunătăţi. De asemenea turiştii veniţi la mare găsesc şi obiecte meşteşugăreşti fabricate cu mult suflet şi migală de meşteri populari, icoane ortodoxe sculptate manual, produse cosmetice şi de întreţinere a sănătăţii, bijuterii handmade, obiecte de decor si accesorii.
Standurile expoziţionale vor fi amplasate pe Aleea din zona Radio Vacanţa, în apropiere de Obelisc şi vor fi deschise zilnic între orele 09:00 – 24:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *