Seminar CCINA despre finanțarea IMM-urilor

Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa prin Centrul Enterprise Europe Network Constanţa, în colaborare cu Oficiul Teritorial pentru IMM-uri şi Cooperaţie Constanţa, organizează Seminarul „Finanţarea IMM-urilor –  Prezentarea Programelor Naţionale cu finanţare de la bugetul de stat în 2015”, care se va desfăşura în ziua de joi, 4 iunie, ora 12.00, la Sala de conferinţe a CCINA Constanţa – etaj 2.

În cadrul seminarului vor fi prezentate Programele Naţionale cu finanţare de la bugetul de stat în anul 2015, gestionate de către Ministerul Energiei, Întreprinderilor Mici şi Mijlocii şi Mediului de Afaceri şi derulate prin Oficiul Teritorial pentru IMM-uri şi Cooperaţie Constanţa.

Programele se adresează firmelor cu activitate în domeniul serviciilor şi comerţului, persoane care doresc să iniţieze o nouă afacere în domeniul producţiei, serviciilor şi comerţului, cât şi tineri antreprenori.

Participarea la seminar este gratuită prin transmiterea confirmării ataşate la număr de fax: 0241-619654 sau e-mail: drc@ccina.ro ori een@ccina.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *