Seminar caritabil – Nu exista ”nu pot”

“Marile realizări vin din renunțarea la credința limitativă că ”nu poți” sau ”nu ești’” spune Paul Martinelli
În acel moment, ai pășit deja, pe tărâmul fără limite al încrederii în sine, pentru care orice acțiune de creștere are 100% șanse de câștig.
Te aștept la seminarul caritabil din 8 februarie 2018, pentru a discuta împreună despre cum poți să-ți transformi ”nu pot” în ”pot” și visurile tale în planuri de acțiune.

Cumpărând un bilet la seminarul caritabil ”NU EXISTĂ NU POT” ai posibilitatea să o ajuți pe Mădălina, a cărei poveste te rog să o citești în cele ce urmează, și pe alți 600 de copii asistați social din județul Bacău, să participe la activitățile educative organizate de Fundația de Sprijin Comunitar în comuna lor.

Mădălina este o fetiță de clasa a III-a, care provine dintr-o familie numeroasă cu mulți frați și multe probleme cauzate de sărăcie. Cea mai mare bucurie a ei este să vină zilnic la centrul educațional ”Clubul cu Lipici” deschis de FSC în satul ei, unde participă la activități și își efectuează temele. La Clubul cu Lipici, ea a descoperit pasiunea pentru matematică și spune mereu cât de mult îi place să lucreze la acest obiect. Cu ajutorul educatorilor de aici ea reusește să aibă rezultate bune la școală și își petrece timpul liber în condiții sigure și decente, bucurându-se de copilărie, așa cum orice copil ar trebui să o facă!

Sunt sute de copii în satele sărace ale județului care luptă cu piedici peste puterile lor pentru a avea acces la educație. Sunt copii care străbat kilometri prin frig și noroi până la școală. Sunt frați care folosesc cu rândul hainele și rechizitele pentru a putea merge la școală. Ei au un singur vis: ca prin educație să își construiască o viață mai bună decât a părinților lor, bazată pe muncă și valori sănătoase!

Pentru 600 dintre ei, FSC a deschis în 9 sate din estul județului și în orașul Bacău centre educaționale unde aceștia au parte de sprijin la teme, participă la cluburi pe diverse tematici (teatru, dans, pictură, PC etc.), își dezvoltă abilitățile de viață. Aici copiilor li se oferă materiale educaționale de bună calitate cu care pot face multe dintre activitățile pe care la școala le învață doar teoretic. Își petrec în mod plăcut timpul liber, jucându-se, citind, învățând lucruri noi.

La Cluburile cu Lipici cei mici învață că NU EXISTĂ NU POT! Că atunci când ai un vis, trebuie să depășești toate piedicile pentru a ți-l împlini! Iar ei asta fac zi de zi: luptă cu piedicile sociale, cu drumurile grele, cu sărăcia, cu conditiile grele din unele școli, pentru a invăța, pentru a-și împlini visurile mai mari decât ei.

Rezervarea unui loc la seminar la seminarul caritabil ”NU EXISTĂ NU POT”, se face pe baza unei donații de 50 lei în contul:
Fundația de Sprijin Comunitar
Contul IBAN: RO98 FNNB 0036 0266 2753 RO03, deschis la Credit Europe Bank
Cod fiscal: 9626572
Reprezentând: Seminar caritabil 8 februarie, sau cash in ziua seminarului și înscrierea pe formularul: https://goo.gl/forms/awPcra43TPf4FSA72

Donația ta va fi folosită de FSC pentru a ajuta cât mai mulți copii ca Mădălina să aibă acces la activitățile educative ale Clubului cu Lipici din comuna lor! Contribuția ta le va oferi în acest fel DARUL CEL MAI DE PREȚ – EDUCAȚIA. Este darul care le va schimba întreaga viață!

Companiile care donează în contul FSC, pentru minim 10 participanți, obțin calitatea de sponsor al evenimentului.

Seminarul va fi găzduit de Biblioteca Județeană „Costache Sturdza” Bacău – situată în Parcul Cancicov Bacău

Seminarul va fi susținut de:
Tatiana Șoldeanu
Trainer& Coach Certificat John Maxwell Team
M: 0727.225 521
tatianasoldeanu@yahoo.com
www.tatianasoldeanu.johnmaxwellgroup.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *