S-a inaugurat primul parc ecologic pentru picnic din România

După mai bine de patru luni de la câştigarea premiului „Oraşul reciclării”, Tulcea are de azi, pe malul Lacului Ciuperca, primul parc ecologic pentru picnic din România, o investiţie 100% ecologică.
La inaugurarea acestei investiţii, panglica verde a fost tăiată de primarul municipiului Tulcea, Constantin Hogea şi de directorul general al Eco-Rom Ambalaje, Sorin Popescu.
Vântul le-a pus destule probleme participanţilor la inaugurare care tocmai din acest motiv s-a făcut fără grătare încinse.
Chiar dacă investiţia de pe malul Lacului Ciuperca n-a costat bugetul local niciun leu, municipalitatea are totuşi în plan unele investiţii suplimentare şi anume iluminatul zonei de picnic  pe timpul nopţii şi amenajarea unei parcări de 20-30 de locuri.
Premiul următorului concurs „Oraşul reciclării”, care va fi acordat anul viitor în luna mai, va fi tot un parc ecologic de picnic, premiu pentru care Primăria Tulcea s-a înscris din nou în cursă având chiar şi amplasamentul pregătit pentru acest viitor trofeu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *