Problemele firmelor nou înfiinţate, în discuţie la CCINA

Pentru a veni in sprijinul firmelor constantene, Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta ( CCINA) organizeaza, in data de 4 octombrie 2013, de la ora 10:00, la sediul CCINA, Bd. Alexandru Lapusneanu nr.185A, o intalnire de prezentare si consultare, pentru identificarea si solutionarea unor probleme cu care se confrunta firmele din judetul Constanta, in activitatea lor curenta.

Acesta este un prim eveniment dintr-o intreaga campanie de identificare a necesitatilor reale ale firmelor, in contextul economic actual, atat in activitatea proprie, cat si in relatiile cu autoritatile si institutiile statului.Campania va desfasura prin intermediul unei serii de intalniri, organizate in functie de domeniile de activitate ale agentilor economici nou infiintati.

Monitorizarea dinamicii ulterioare a activitatii companiilor, solutionarea unora dintre problemele identificate si transmiterea solicitarilor formulate catre factorii de decizie, autoritati si institutii la nivel local, judetean, regional si national, reprezinta obiectivul principal al campaniei derulate de CCINA Constanta, care doreste sa isi reafirme statutul de sustinator si reprezentant al comunitatii de afaceri, creand, astfel, o platforma de dialog si sprijin, in cadrul careia firmele isi pot exprima  si solutiona o parte din  problemele cu care se confrunta.

Participarea la aceasta intalnire de consultare este gratuita si va putea contribui la realizarea obietivelor firmelor nou infiintate, prin colectarea propunerilor, sugestiilor si opiniilor ce vor fi prezentate in cadrul evenimentului si incercarea de a gasi solutionare la aceste probleme.
Firmele constantene pot participa  pe baza trimiterii confirmarii de participare la fax: 0241.619454 sau e-mail:cristina.lazar@ccina.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *