Ploile s-au abătat iar asupra Constanţei

În cadrul Comandamentului pentru situaţii de urgenţă de la nivelul SC RAJA SA, acționează 26 de echipe de intervenţie dotate cu 14 wome și vidanje și 16 pompe de mare putere.
Pana la această oră, din cauza ploilor torenţiale, la dispeceratul societăţii s-au înregistrat 16  reclamaţii privind sistemul de canalizare stradal din Constanţa, sesizări provenite de la abonaţii din cartierele: Palas – str. Bradului, IC Bratianu; zona Centrală – străzile Ștefan cel Mare, Dragos Voda, Munteniei si Al. Lapusneanu; cartierul Tomis Nord – Branduselor, Garofitei ;i zona Faleza Nord – strazile Unirii, Dragoslavelor, Zorelelor. In localitatea Lumina se actioneaza pe strada Garii, in zona imobilelor de la numerele 14 si 16.
Echipele de intervenţie au răspuns la toate aceste solicitări şi toate sunt în curs de rezolvare.
Până la această oră nu s-au înregistrat probleme deosebite la nivelul sistemelor de alimentare cu apă și de canalizare, atât în municipiul Constanța, cât și în judet.
Facem un apel către toţi abonaţii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare, pentru remedierea acestor situaţii într-un timp cât mai scurt să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societăţii numărul de telefon 0241.66.44.44.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *