,,Oriunde te-ai afla, oricine-ai fi, meriţi o vedere bună! ”

În fiecare an, în a doua zi de joi a lunii octombrie, este marcată Ziua Mondială a Vederii, zi ce a fost instituită în România, prin Legea nr. 48/2016.
Evenimentul din acest an, sărbătorit joi, 11 octombrie 2018, s-a remarcat a fi cel mai important eveniment în domeniul oftalmologiei la nivel mondial.
Cu această ocazie, Mrini Eye Hospital a organizat în cadrul clinicii – Tombola Vederii 2018, dăruind premii în scop medical: consultaţii gratuite, investigaţii, tratamente, rame de ochelari şi reduceri de preţ la operaţiile de cataractă şi chirurgie refractivă pentru toţi pacienţii care au trecut pragul clinicii.
Evenimentul Tombola Vederii 2018 a dezvoltat astfel soluţii pentru o vedere clară şi sănătoasă printr-o campanie de informare, educare şi grijă dedicată oamenilor.
Chiar dacă pare un gest mic pentru pacienţii din România, conducerea Mrini Eye Hospital doreşte ca ecoul acţiunii să fie mare şi să dea şansa la un „strop de vedere” suplimentar pacienţilor clinicii.
„Consider că este nevoie de multă implicare din partea tuturor instituţiilor medicale pentru a conştientiza populaţia că mesajul: „este mai uşor să prevenim decât să tratăm” trebuie pus în practică de pacienţi !
Prevenţia în oftalmologie înseamnă VEDERE şi dacă dorim să VEDEM atunci trebuie să ne şi facem timp pentru controale periodice la medicul oftalmolog, evitând situaţiile extreme când uneori este prea târziu. Dragă pacient, oriunde te-ai afla, oricine-ai fi, meriţi o vedere bună”!este mesajul doctorului Fildis MRINI, managerul general al MRINI EYE CLINIC&HOSPITAL.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *