Mihai Roşca Stănescu vrea “Să schimbăm împreună legeaaudiovizualului”

Mass-media din Romania s-a schimbat. A evoluat si viziunea noastra asupra unei societati democratice si a libertatii de exprimare. Documentele Uniunii Europene privind drepturile si libertatile fundamentale ale omului, precum si dezbaterile privind revizuirea Constitutiei Romaniei ne obliga si ele la imbunatatirea Legii Audiovizualului.

Dar realizarea unei noi reglementari in acest domeniu, atat de complex, nu este posibila fara o ampla dezbatere publica la care sa participe toti cei interesati – reprezentanti ai radiodifuzorilor, jurnalisti din presa audiovizuala, politicieni, autoritati administrative locale, beneficiari din randul cetatenilor.

In calitate de senator al Romaniei, de membru al Comisiei pentru Cultura si Mass-media si de initiator al unui proiect de revizuire a Legii Audiovizualului, va adresez invitatia de a participa la dezbaterea nationala pe tema “SA SCHIMBAM IMPREUNA LEGEA AUDIOVIZUALULUI”, la Constanta, vineri, 13 septembrie 2013, incepand de la ora 1000, la Pavilionul Expozitional Constanta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *