Mariana Gâju nu îi uită pe copiii din satele nevoiaşe

Organizația Județeană a Femeilor Social Democrate Constanța, reprezentată legal prin persoana președintelui, doamna ec. Mariana Gâju  va desfășura în data de 13 septembrie  o actiune caritabila ce se va adresa copiilor din mediul rural.

Astfel, incepand cu ora 11.00 , reprezentante ale OFSD Constanta se vor deplasa la Scoala Generala din comuna Garliciu , judetul Constanta (str. Școlii nr.3) pentru a darui rechizite unui numar de 150 de elevi, acum la inceput de an scolar.

Femeile social – democrate isi indreapta atentia catre educatie, de aceea, grija cea mai mare o avem pentru copii, care reprezinta viitorul nostru.

Ce simplu ar fi daca educatia ar depinde doar de noi, daca nu ar trebui ca cineva sa fie dispus sa ne-o ofere ! Dar, ca orice lucru in viata, educatia depinde de altcineva, care ne va face sa crestem spiritual si sufleteste.

Este un lucru demonstrat faptul ca atat la oras cat si la sat se nasc copii cu deschidere catre invatatura, dar care au nevoie de sprijinul nostru, al tuturor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *