Lumină pentru îngeraşii din cer

Mâine, 15 octombrie, ora 19.00, vă așteptăm în parcarea spitalului privat ISIS, pe str. Mircea cel Bătrân nr. 102 (lângă Universitatea Maritimă Constanța) pentru a participa la Ziua Internațională a Comemorării Bebelușilor și a Copiilor.

La Constanţa, evenimentul este organizat de către Organizaţia E.M.M.A în parteneriat cu Spitalul Privat ISIS. În cadrul evenimentului, constănţenii sunt invitaţi să aprindă lumânări în memoria copiilor care au plecat prea curând de printre noi.

Evenimentul se desfășoară anual în Statele Unite, Canada, Australia, Japonia, dar și în câteva țări europene. Pe 15 octombrie, la ora 19.00 (ora locală din fiecare țară) se aprind lumânări, în memoria copiilor plecați prea curând dintre noi. Timp de o oră lumânările sunt lăsate să ardă și astfel, datorită diferenței de fus orar, se crează un „Val de Lumină” care face înconjurul globului și durează 24 de ore. În România, evenimentul s-a organizat pentru prima dată în 2010, la inițiativa Biancăi Brad, fondatoarea Organizației E.M.M.A și a avut loc în București, în fața Ateneului Român și în alte 12 orașe din țară și 4 din străinătate.

Haideți împreună să aprindem o lumânare în memoria tuturor Îngerașilor din Cer!
Școala Postliceală F.E.G. din Constanța se alătură cu dragoste și compasiune acestui eveniment.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *