La Costineşti se pregăteşte marea spirală Yang

Joi, 1 august, a început, la Costineşti, o nouă ediţie a Taberei yoghine de vacanţă. Potrivitmisayogacamps.net, tematica acestei tabere este „Realitatea tainică a Împărăţiei Tatălui Ceresc – Dumnezeu începe să ni se dezvăluie“. În plus, potrivit aceluiaşi site, “o uimitoare sincronicitate dumnezeiască a făcut ca Marea Putere Cosmică Bhuvaneshvari, ce a apărut prin tragere la sorţi de către profesor yoga Gregorian Bivolaru, să fie puterea divină guvernatoare a Taberei Spirituale Yoghine de Vacanţă”.

Cele câteva sute de yoghini strânşi în tabăra de la Costineşti au un program încărcat de conferinţe, meditaţii susţinute „în mod subtil telepatic“ de Gregorian Bivolaru, exemplificări spirituale ale acestora, comuniuni spirituale cu Împărăţia Tatălui Ceresc – Dumnezeu, cu Arhanghelul Gabriel, cu marele înţelept Moise, cu Ganesha, Shiva etc. Tot Gregorian Bivolaru, liderul spiritual MISA, va face o exemplificare specială în premieră: ”mesajele extratereştrilor din lanurile de cultură (crop circles) – meditaţie cu o imagine enigmatică, simbolică. Ajutorul nebănuit pe care ni l-au oferit adeseori, în decursul timpului, civilizaţiile extraterestre benefice”.

Pentru participarea la unele manifestări ale taberei, cum ar fi “Ruga colectivă adresată lui Dumnezeu Tatăl”, participanţii sunt îndrumaţi să postească în acea zi, bând numai apă.

Pe parcursul evenimentelor yoghine de la Costineşti, vor avea loc şi obişnuitele spirale, ce vor culmina, pe 27 august, cu meditaţia excepţională în Spirala Yang, cu ocazia momentului de hiatus anual, desfăşurată între 11.39 – 13.39.

Tot în cadrul taberei de vară de anul acesta, se va derula o nouă ediţie a Miss Shakti 2013.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *