Încep Zilele oraşului Cernavodă

Incepand de luni, 12 august, cernavodenii se vor bucura de o atmosfera festiva in cadrul sarbatorii dedicate zilelor orasului Cernavoda. La fel ca si in anii trecuti, aniversarea zilelor orasului va avea loc in preajma sarbatorii de Sfanta Maria. Manifestarile dedicate zilelor orasului Cernavoda se vor desfasura pe stadionul Ideal din localitate timp de o saptamana respectiv in intervalul 12-18 august. In primele 4 zile de spectacole, pe scena vor urca artisti locali dar si membrii ansamblului folcloric Mugurelul si cei ai trupei de dans Audeo.

Tot in cadrul primelor zile de spectacol casa de cultura ID Chirescu din Cernavoda va gazdui si ceremonia Nunta de aur, dedicata celor care au implinit 50 de ani de casatorie.

In centrul manifestarilor dedicate zilelor orasului Cernavoda va sta anul  acesta campania de promovare si dezvoltare a turismului in oras. Cernavodenii vor putea astfel afla despre obiectivele principale care vor fi incluse in circuitul turistic al orasului. Printre acestea se numara mormântul de la Hinog, Cetatea Axiopolis,Crama Murfatlar, Podul Anghel Saligny, Zona Fosilieră sau adapostul pentru animale Save The Dogs. Cernavodenii vor avea ocazia de a vizualiza clipuri de prezentare ale principalelor obiective turistice. Printre artistii consacrati care vor urca pe scena in zilele de joi, vineri sambata si duminica se afla Andreea Balan, Puya, Like Chocolate si multi altii.

In cele 7 zile de sarbatoare nu vor lipsi nici obişnuitele standuri cu produse tradiţionale, jucării şi artizanat. Pe lângă spectacole, locuitorii se vor putea relaxa la terasele special amenajate pentru sărbătoare si pentru amatorii de gratare şi de băuturi reci.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *