Haideţi să ajutăm un sufleţel nevinovat!

Pentru a veni în ajutorul micuţului Andrei Eduard, presa constănţeană împreună cu Casa de Cultură a Sindicatelor vor organiza, în data de 15 noiembrie, începând cu ora 19.00, un spectacol umanitar.

Andrei Eduard Tornea 350x344 O şansă la viaţă pentru Andrei Care este scopul show-ului? Pe această cale, sperăm să putem ajuta familia copilaşului de a strânge banii necesari pentru a-l putea trata în străinătate şi de a avea o viaţă normală. Povestea lui a început în urmă cu aproximativ un an de zile, când îngeraşul şi-a făcut apariţia pe lume. Din nefericire, bucuria părinţilor le-a fost umbrită de o veste proastă: Andrei nu putea să respire singur. Pentru că diagnosticul este foarte grav, paralizie bilaterală de diafragm, el a fost mutat de a doua zi la Spitalul „Marie Curie“ din Bucureşti, unde se află şi în prezent. Este trist, dar adevărat… Andrei nu ştie ce înseamnă să fii un copil normal, nu se poate juca, nu poate vorbi, iar spitalul a devenit singura lui casă, el fiind conectat în permanenţă de o mulţime de aparate, care-l ţin în viaţă şi fără de care nu ar putea respira nici măcar o secundă.

Alături de el, în spital, se află mama lui, Camelia, care speră zi de zi într-o minune, deşi medicii nu i-au dat mari şanse… „Din păcate, în România nu există aparatura adecvată pentru tratarea acestei boli (stimulare pe diafragm, pacemaker, reconstrucţie de nerv frenic etc.) şi nici pentru efectuarea unor analize pe diafragm (electromiogramă pe diafragm, biopsie pe diafragm etc.). Singura şansă a lui Andrei de a trăi şi de a scăpa de această suferinţă este găsirea unei clinici din străinătate dotată cu aparatura necesară şi acceptul unui medic care să-l trateze“, a declarat mama copilului, Camelia. Din păcate, costurile sunt uriaşe, iar părinţii nu dispun de aceşti bani. Acesta este şi motivul pentru care am decis organizarea spectacolului umanitar „O şansă la viaţă pentru Andrei“, în data de 15 noiembrie, începând cu ora 19.00. La acest spectacol vor urca pe scenă renumita artistă Carmen Şerban, care vine tocmai de la Bucureşti pentru a ajuta acest sufleţel, Ionuţ Galani, Stelian Arău-Makidonia, Iulian Bratu, Lucian Colareza, Sergio&ICE, Tatiana Beleuţă. Desigur, nu vor lipsi nici dansatorii, care vor încânta publicul.

Pentru cei care nu pot ajunge la spectacol, conturile în care pot ajuta familia lui Andrei sunt următoarele:

RO12BTRLRONCRT0200448001- Banca Transilvania, în lei (titular cont: Gheorghe Camelia – mama lui Andrei-Eduard)

şi RO59BTRLEURCRT0200448001 – Banca Transilvania, în euro.

Citeste mai mult: http://lideruldeopinie.ro/109334/o-sansa-la-viata-pentru-andrei#ixzz2hQBN3k5c
Follow us: @LiderulDeOpinie on Twitter | LideruldeOpinie on Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *