Efectele ploii de azi în municipiul Constanţa

Urmare a avertizărilor meteo, privind atenționările de Cod Galben cu vânt în rafale, averse de ploaie și descărcări electrice, la nivelul SC RAJA SA s-a activat de ieri Comandamentul pentru situaţii de urgenţă, în cadrul căruia au fost constituite echipe de intervenţie dotate cu toate utilajele necesare pentru a asigura buna funcţionare a sistemului de alimentare cu apă şi canalizare.
În urma ploilor torențiale de astăzi, la dispeceratul societății s-au primit 11 reclamații privind sistemul de canalizare stradal. Sesizările au venit din zona Centrală – străzile IG Duca și Constantin Brătescu, stațiunea Mamaia din zona hotelurilor Elegance și Central, cartierul Tomis Nord – străzile Cutezătorilor și Fragilor, cartierele Coiciu și Palas.
Facem un apel către toţi abonaţii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare, pentru remedierea acestor situaţii într-un timp cât mai scurt, să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul central al societăţii, la numărul de telefon: 0241.66.44.44.
In intervalul 14,20 – 15,00, la dispeceratul societatii s-au mai primit 4 reclamatii: doua de pe bulevardul 1 Mai si doua din zona Peninsulara – str. Calatis. Toate sesizarile primite au vizat sistemul de canalizare stradal. Echipele de interventie RAJA au raspuns la toate solicitarile primite, la ora actuala toate reclamatiile fiind in curs de rezolvare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *