Cursuri gratuite în Constanța despre bursă

Investiție, spectacol și studiu în părți egale. Hanseatic Brokerhouse are o propunere foarte interesantă pentru următoarea perioadă: Trading live, în România, în peste 15 orașe diferite, printre care și Constanța, unde vor avea loc patru seminare.

Ți-ar plăcea să vezi cum tranzacționează traderii profesioniști? Așa începe o inovativă inițiativă a brokerului german, Hanseatic Brokerhouse, care promite să aducă în România secretele tradingului și ale investițiilor la bursă, total gratuit.

Spus așa sună foarte spectaculos. Și este. În timp real, traderii vor lua decizii, vor cumpăra și vor vinde, totul cu o viteză vertiginoasă. Traderii experți ai Hanseatic Brokerhouse vor imita rock starurile. Evenimentul va fi organizat sub forma unui roadshow în următoarele săptămâni, în peste 15 orașe din România, printre care și Constanța, plus București, Timișoara, Craiova, și multe altele.

Să participi la acest „spectacol” este total gratuit, iar înscrierile se realizează online.

Diversificare și studiu

Seminarele de trading în direct pornesc de la ideea ca asistenții să se bucure învățând, iar evenimentul, potrivit traderilor Hanseatic Brokerhouse, va fi „o îmbinare între spectacol și studiu, dat fiind faptul că vor putea vedea din prima linie cum se gestionează riscul investițiilor, cum și când trebuie investit, cum se limitează posibilele pierderi și cum se optimizează beneficiile, cum se lucrează cu diverse produse financiare etc”.

Ce fel de persoane asistă la astfel de evenimente? Experții Hanseatic Brokerhouse dezvăluie necunoscutul: „Toate persoanele, studenții, inginerii, avocații, informaticienii, antreprenorii etc”. Una dintre principalele avantaje ale acestor seminare este că nu sunt necesare cunoștințe anterioare.

Sesiunile de trading din Constanța sunt programate pe și 6 iulie, la un hotel central din oraș, iar cei interesați pot alege între a participa de dimineață sau după-amiază.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *