Cumpăna: Vin investitorii chinezi

Astăzi 30 octombrie 2017, Primăria comunei Cumpăna, a primit cu deosebita onoare vizita unei delegaţii din partea Municipalităţii Chineze Ningbo(7,6 milioane de locuitori.).
Delegaţia a fost condusa de către domnul viceprimar al Oraşului Ningbo, Li Guanding si a fost formata din oficialităţi locale şi regionale din China precum si oameni de afaceri chinezi.
Oaspeţii au fost întâmpinaţi cu pâine si sare de către doamna primar ec. Mariana Gâju, de către domnul viceprimar Neagu Florin alături de angajaţi ai administraţiei publice locale si membrii Ansamblului „Muguraşii Cumpenei”.

”Comuna Cumpăna are nevoie de investitorii chinezi pe teritoriul ei.Vă putem pune la dispoziţie o suprafaţă de teren de 10 ha lângă A4 si 5 ha de-a lungul Canalului Dunăre Marea Neagra pentru realizarea unui parc industrial.
Poate nu este suficient pentru un parc logistic dar este suficient pentru un producător,” a transmis primarul ec. Mariana Gaju

”Exista foarte multe şanse ca investitorii chinezi sa vina si sa realizeze aici o fabrica de textile, a spus viceprimarul municipalităţii Ningbo care a precizat ca informarea făcută de primaria Cumpăna este excelenta.

”Am dori sa avem o cooperare industriala cu comuna Cumpăna si sa introducem modelele noastre sociale. Deja am trimis 2 reprezentanţi sa cunoască mai bine Constanta si Cumpăna . Ulterior vom face proiecte si planuri concrete.” a mai spus reprezentantul municipalităţii Ningbo

Oaspetii au vizitat ambele amplasamente si au avut loc discutii avand ca teme economia, cultura, educatia, turismul, precum si aspecte ale viitoarei cooperari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *