Cumpăna: Secție dedicată baschetului feminin și masculin

Primaria Comunei Cumpana si Baschet Club Athletic Constanta au pus bazele unui parteneriat solid pentru si despre sport.
Având în vedere deschiderea și sprijinul declarat al doamnei Primar Mariana Gâju către sport , astazi, Primaria Cumpana si Baschet Club Athletic Constanta ( presedinte Andrei Talpes) au pus bazele unui proiect ce isi propune dezvoltarea sportului de masa precum si a celui de performanta. Astfel la Cumpana se va infiinta o sectie dedicata baschetului masculin si feminin.
ASOCIATIA BASCHET CLUB ATHLETIC CONSTANTA, a fost fondata in luna Martie a anului 2007, ca un program destinat copiilor cu varsta intre 6 si 19 ani, baieti si fete, dornici de a practica jocul de baschet intr-un cadru organizat. Clubul are in componenta atat grupe speciale pentru performanta cat si programe de recreere prin intermediul baschetului destinate copiilor dornici de a practica jocul de baschet si de a face miscare. De asemenea, Baschet Club Athletic Constanta a reusit promovarea in Liga Nationala de Baschet Masculin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *