Cumpana: Sarbatoarea muncii la serbarea campeneasca anuala

          1 Mai este o sărbătoare a muncii, o sărbătoare europeană recunoscută de majoritatea popoarelor. Este o sărbătoare a celor ce muncesc și aici se includ toți cei care consideră că fac acest lucru.

            Faptul că este preluată în unanimitate de alte naţiuni europene face ca poporul nostru să se manifeste nu numai în creaţiile ce-i aparţin exclusiv, ci şi în modul în care asimilează motivele de mare circulaţie.

Primăria  și Consiliul Local al Comunei Cumpăna are deosebita plăcere de a vă invita la o serbarea câmpenească, ce va avea loc în ziua de 1 MAI 2018.

Incepând cu ora 1200 vă invităm pe malul stâng al Canalului Dunăre-Marea Neagră, unde vom sărbători alături de artiștii comunei Cumpăna, membrii Ansamblurilor Foclorice ”Mugurașii Cumpenei”, ”Boboceii Cumpenei”, Ansamblul de Dansuri Turcesti  ”Kardelen”, Grupul Folktrotter, soliștii vocali : Luzinschi Ștefania, Iordan Elena, Câmpanu Cătălin, Crap Mihai, Chelbea Sebastian.

Pe scena amplasată în aer liber vor evolua elevele  Școlii de Balet ’’Nicolae Spirescu’’, ale  dansului  sportiv-’’Laura Dance Studio’’, ale gimnasticii ritmice  si, nu în ultimul rând, ne vor încânta cu  muzica populară și de petrecere Formația AMIGO- Iulian Tănase, Marian Bordea, Costel Mandache, Anton Șuteu, Sandu Gubei, soliștii : Lucian Costea, Nițu Jan, Mihai Teodor, Adriana Ivanciu, Walter Ghicolescu, Ionela Maricaș, Virginia Ciorogaru, Vivi Petcu, Atanase Nicu, Maria Panov, Liliana Giba, Amet Elvis.

Muzica de petrecere, grătarele cu mititei și voia bună se vor menține pe durata întregii zile, până târziu în noapte.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *