Cumpăna: Onor, muşchetari!

Pe 9 noiembrie, tinerii mușchetari ai secției de scrima a Clubului Sportiv Victoria Cumpăna, alături de adversarii de la cluburile din Constanta si-au încrucișat săbiile in disputa pentru titlul de Campion Judetean.
Competiția s-a desfășurat în sala de Scrima a Clubului Farul, într-o atmosferă extraordinară, unde ambițiile de a câștiga au atins cote maxime, emoțiile fiind simțite cu intensitatea specifica luptei pe plansa de scrima si de părinții si de susținătorii concurenților.
După asalturi disputate, tuse si întoarceri de situații spectaculoase, mușchetarii au obținut urmatoarele rezultate:
Locul 1 și
Titlul de Campion Județean la categoria Copii I prin Sara Orban, aceasta impunandu-se in final cu 10:9.
Locul 2 Trasca Ionuț
Locul 3 Adam Mădălina
Locul 3 Popa Flavius, după o grupă in care a fost lider si in clasamentul eliminitoriu a pornit de pe locul 1
Locul 6 Taran Valentin, aflat la prima sa participare într-o competiție oficială.
La Categoria copii II, Taran Adriana a pierdut titlul la diferenta de o tușă (7:8) in fata adversarului de la A.C.S. Astiana Constanta .
Locul 3 Catană Darius;
Locul 5 Orban Daria
La categoria Copii III (8-9ani), ocupanta locului 8 de la Campionatul Național de scrima – Chiriță Violeta, obține locul 3.
Locul 3 Cimpoiasu David .
Multumim organizatorilor DJST Constanta, Asociației Județene de Scrima Constanta si Clubului Sportiv Farul Constanta pentru sprijinul acordat in organizarea competitie, multumim comisiei de arbitraj si arbitrilor : Viorel Zvancu, Kortyan Cosmin și Ștefănescu Sorin care au asigurat un climat deosebit, o conduită profesionistă in luarea deciziilor si acordarea tuselor.
Multumim conducerii clubului pentru implicare si sprijin, alături ca de fiecare dată de UAT-ul Comunei Cumpăna reprezentată prin Doamna Ec. Mariana Gaju si nu in ultimul rand
multumim părinților care ne-au susținut permanent, cu mult entuziasm.
Speram ca evolutia muschetarilor sa fi răsplătit toate eforturile si sa-i fi încântat pe toți cei implicați. Pana data viitoare băgăm săbiile in teacă ne pregătim pentru următoarea provocare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *