Cumpăna: Oficial din Transporturi în căutare de soluții pentru drumuri

In urma mai multor adrese inaintate catre Ministerul Transporturilor, astazi, 22 februarie 2018, s-a deplasat in comuna Cumpana, domnul Mircea Sorin Biban, secretar de stat in cadrul Ministerului Transporturilor.
Impreuna cu reprezentantii administratiei publice locale au discutat posibilitatea efectuarii lucrarilor de acces in autostrada A4.
Au fost luate in discutie trei variante. Doua de intrare – iesire in autoatrada A4 si varianta ocolitoare a comunei pe drumul de pe marginea canalului, drum care va fi folosit indeosebi pentru utilajele de tonaj greu.
Tot in cadrul acestei intruniri s-a discutat problema legata de gasirea unor solutii privind fluidizarea traficului rutier spre municipiul Constanta. Aici au fost luate in discutie doua variante.
Prima varianta este drumul cu acces din DN39E catre Lazu – Selgros, drum cunoscut in termeni populari, ca „drumul hotilor”. Al doilea drum este cel cu acces din DN39E catre prelungirea strazii Hatman Arbore.
Impreuna cu reprezentanti ai municipalitatii Constanta si cei ai comunei Agigea se vor identifica solutiile legale in vederea realizarii acestor drumuri de legatura, care vin in ajutorul locuitorilor comunei Cumpana, ai municipiului Constanta si comunei Agigea.
In urmatoarea perioada reprezentantii ministerului transporturilor vor identifica sursele de finantare si cadrul juridic necesare realizarii proiectelor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *