Cumpăna: Lotul de gimnastică ritmică, pe primele locuri

Astăzi, 25 aprilie 2018, C.S Victoria Cumpăna în colaborare cu Primăria Cumpăna au organizat in cadrul Sălii de Sport a Campusului Scolar, Conferinta de presă cu prilejul festivității de premiere a lotului de Gimnastică Ritmică, ce a participat În perioada 21-22.04.2018, la Campionatul Național de Gimnastică Ritmică pentru Copii, desfăsurat la Baia Mare.
Fetițele de aur din cadrul Clubului Sportiv Victoria Cumpăna, pregătite de către antrenoarea Elena Vlad, s-au întors acasă victorioase, reușind să obțină 4 medalii și 5 calificări la prestigiosul concurs ,, Cupa României.
In cadrul festivitatii, gimnastele au oferit publicului o mica demonstratie de gimnastica ritmica iar doamna primar ec. Mariana Gâju impreună cu directorul CS Victoria, Rauta Ion si presedintele comitetului director Elena Frîncu le-au oferit coronite, flori, tort si premii in bani, micutelor campioane si antrenoarei Elena Vlad.

Categoria 6 ani ; Ulrich Maya locul 1 , Banciu Amalia locul 2, Georgescu Bianca locul 4 .
Categoria 7 ani : Matei Miruna locul 2
Categoria ansambluri CS Victoria Cumpăna locul 2.

Tot in cadrul acestei festivitati doamna primar ec. Mariana Gâju alaturi de directorul liceului, prof. Nutu Monica au felicitat olimpicii Liceului Nicolae Dumitrescu urmând ca acestia să fie premiati de către Primaria si Consiliul Local Cumpăna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *