Cumpăna: „De Dragobete – Iubeşte Româneşte!”

Consiliul Local al comunei Cumpăna, judeţul Constanţa, reprezentat legal prin persoana primarului, ec. Mariana Gâju, organizează cu prilejul Sărbătorii tinereţii şi a iubirii – Dragobetele, în ziua de sâmbătă, 24 februarie 2018,ora 15.00, spectacolul folcloric intitulat „De Dragobete – Iubeşte Româneşte!”
Începând cu ora 15:00, în sala de spectacole a Casei de Cultură din Cumpăna, va avea loc un minunat spectacol susţinut de Cristi Proca, Sorin Suteu, Rodica Rodion alături de membrii Ansamblurilor Folclorice “Româncuta” si „Muguraşii Cumpenei”, Şcoala de Dans „Laura Dance Studio”, Şcoala de „Balet Nicolae Spirescu”, solistii vocali Elena Iordan, Bianca Luzinschi si Catalin Campanu.
Spectatorii se vor bucura de un regal artistic, într-un spectacol plin de emoție, de sensibilitate şi candoare.
De Dragobete, cuplurile tinere şi vârstnice se întâlnesc pentru ca iubirea lor să ţină tot anul, precum a păsărilor ce se “logodesc” în această zi, pentru a omagia perpetuarea vieţii pe pământ, pentru păstrarea vie a dragostei unul faţă de celălalt şi a dragostei faţă de semeni. Suntem convinşi că, indiferent de vârstă, sufletul rămâne veşnic tânăr şi îndrăgostit, motiv pentru care locuitorii comunei Cumpăna vor fi alături de noi pentru a sărbători împreună dragostea, cel mai sublim sentiment al omului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *