Cumpăna: Daruri pentru 150 de bătrâni si 110 persoane cu dizabilităţi

Din dorinţa de a oferi un strop de fericire şi lumină în sufletele bătrânilor aflaţi în nevoi, Primăria şi Consiliul Local Cumpăna, au oferit pachete cu alimente unui număr de 150 de bătrâni fara venituri sau cu venituri reduse si 110 de pachete persoanelor cu dizabilităţi incadrate in gradul grav de handicap, identificaţi de către asistenţii sociali ai S.P.A.S. Cumpăna.

Astfel că, astăzi, 19 decembrie, doamna primar ec. Mariana Gâju impreuna cu viceprimarul Neagu Florin si membrii consiliului local Cumpăna, au batut la usile celor 260 de beneficiari ai acestor daruri si au adus un strop de fericire in sufletele lor.

„Nu putem să ajungem la inimile tuturor şi asta mă necăjeşte acum pe moment. Nu le spun decât atât: să le dea Dumnezeu sănătate şi să aibă parte de produsele oferite, de dragostea şi mângâierea copiilor dumnealor”, a transmis primarul comunei Cumpăna, ec.Mariana Gâju.

Totodata, Primăria comunei Cumpăna în parteneriat cu Asociaţia pentru Dezvoltare Comunitară Cumpăna, Grădiniţele “Florilor” şi “Sf. Maria” şi cu Liceul tehnologic “Nicolae Dumitrescu”, au demarat cu ocazia sărbătorilor de Crăciun, Campania locală „Fă-le o bucurie!”,

Pachetele pregătite au fost donate astăzi, 19 decembrie, unui număr de 17 familii aflate in dificultate identificate de către funcţionarii publici ai Serviciului Public de Asistenţă Socială din cadrul primăriei.

La Cumpăna, este o tradiţie ca autorităţile locale, împreună cu Asociaţia pentru Dezvoltare Comunitară, să dăruiască familiilor defavorizate pachete cu alimente în perioada sărbătorilor, astfel încât aceştia să aibă o masă decentă, iar copiii şi bătrânii să nu sufere chiar de sărbători, din pricina lipsurilor de tot felul.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *