Cumpăna: Cei mai buni elevi, în viyită la Bruxelles

Prezenta primarului comunei Cumpăna, ec. Mariana GAJU in cadrul Comitetului Regiunilor la Bruxelles oferă posibilitatea elevilor olimpici sa cunoască activităţile instituţiilor europene.
Astfel, in perioada 4-6 iunie 2018, un grup de 14 copii cu rezultate deosebite la învăţătură din cadrul Liceului Tehnologic “Nicolae Dumitrescu” Cumpăna si din cadrul Clubului Interact Constanta (club de voluntariat pentru tinerii lideri cu vârste cuprinse între 12 și 18 an), va participa la o vizita la Parlamentul European.
Vizita este organizata si susţinută de domnul europarlamentar Emilian PAVEL si domnul deputat Dan NICA, liderul Delegaţiei române S&D, pentru elevii merituoşi, dar si pentru elevi care s-au implicat in organizarea activităţilor de voluntariat.
Elevii comunei Cumpăna au obţinut rezultate deosebite la olimpiadele si concursurile naţionale si judeţene:
Cinste lor!
Ali Dervisi Meryem – Premiul II – Calificata la faza nationala – Olimpiada de limba turca, mentiune – faza nationala – olimpiada de matematica, premiul I – olimpiada de religie islamica, mentiune – concurs limba romana.
Tavlak Sebahat Ceylin – Premiul II – olimpiada de limba engleza, mentiune – olimpiada de limba romana, mentiune – olimpiada de limba turca
Moraru Alexia – premiul special – concurs judetean de limba romana
Datcu Bianca – premiul I faza judeteana – olimpiada de educatie tehnologica
Bors Cristina – mentiune – concurs “Bussiness Plan” – turism si servicii, mentiune – concurs “Idei de Afaceri”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *