Cumpăna: Activități pentru copii de ziua lor

În fiecare an, în prima zi de vară se celebrează Ziua Internaţională a Copilului, prilej de a sărbători cea mai frumoasă perioadă din viaţa fiecărui om – copilăria, de a oferi sprijin copiilor, de a aprecia şi iubi copiii şi de a promova bunăstarea copiilor din toată lumea.
Pentru că ziua de 1 iunie este zi liberă, copii din Cumpăna au sărbătorit astăzi alături de cadrele didactice și membrii administrației publice locale, Ziua Internaţională a Copilului.

Astfel că, începând cu ora 11:00, in cadrul Salii de Sport, cei 1330 de elevi ai Liceului Nicolae Dumitrescu, au desfăşurat activităţi specifice acestei zile.
Ei au primit vizita viceprimarului Neagu Florin insotit de către mebrii administratiei publice locale si consilieri locali, care le-au oferit mingi si îngheţată
”Copilăria e vârsta la care cea mai profundă bucurie poate fi un zâmbet curat. Copilăria e o lume aparte, plină de lumină și armonie. Să vă bucuraţi de ea, dragi copii! La mulți ani de 1 Iunie!” a fost mesajul transmis de doamna primar ec. Mariana Gâju, tuturor copiilor prezenți la activitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *