Conferinta “Omul, ctitor de fapte bune”

Pe 16 noiembrie lansăm oficial organizația non-profit, Asociația “Aktis – Ctitori de fapte bune” din Iași și vă invităm la conferința-eveniment “Omul, ctitor de fapte bune” ce va avea loc joi, 16 noiembrie 2017 la Palas, Congress Hall, sălile Chopin și Vivaldi orele 17:00.

Invitați la eveniment în calitate de vorbitori sunt:
• Melania MEDELEANU (prezentator TV și fondator MagiCAMP)
• Liana STANCIU (prezentator radio și TV)
• Felix PĂTRĂSCANU (Fondator & Managing Partner FanCourier)
• Doina CEPALIS (CEO Te-Rox Prod)
• Bogdan TĂNASĂ (CasaShare Iași)

Moderator al evenimentului Roxana Chebac, coprezentator ITO2017.

Valoarea unui bilet este de doar 30lei.
Biletele se găsesc la punctul de vanzare din Palas, lângă Centru Info sau direct în contul Asociației AKTIS, Banca Transilvania, RO76 BTRL RONC SOC4 1722 8801.

Înregistrarea la eveniment se face printr-un formular și durează doar 1 minut pe care îl poți completă aici: https://goo.gl/bEuoKf

Hai cu noi să fim #ctitoridefaptebune și să ne punem amprenta pe inimile copiilor lipsiți de sprijin material și descurajați în vederea continuării studiilor.

Pana acum Aktis inseamnă peste 12 campanii de fapte bune în care am ajuns la peste 4000 copilași, cu 2000 ghiozdane, 1800 de perechi de ghetuțe.

Accesul la conferință se face doar pe bază de bilet sau invitație, prețul acestuia fiind de 30 lei. Valoarea obtinută din vânzarea biletelor va fi folosită în campania viitoare “Ghetuțe căldute”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *