Colindele dobrogene şi Caravana Moşului la Constanţa

Sub titulatura ” Colindéle dobrogene ” Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța organizează în această perioadă mai multe evenimente.
Primul dintre acestea va fi inaugurarea Expoziției cu obiecte de crăciun, care va avea loc mâine, 14decembrie 2013, începând cu orele 12,00 , la Maritimo Shopping Center- zona caselor de marcat.
Expoziția va cuprinde obiecte confecționate de către copiii și adulții protejați în instituțiile de asistență socială de la nivelul județului Constanța. În perioada 14 decembrie- 22 decembrie 2013, doritorii vor putea admira și achiziționa, la sume modice, aceste obiecte realizate în spiritul sărbătorilor de iarnă. La momentul inaugurării expoziției, un grup de copii vor prezenta un mic program artistic.
Al doilea eveniment va fi ”Caravana Moșului” care se va desfășura în perioada 16-18 decembrie. În cadrul acestui eveniment cei 411 copii protejați la asistenți maternali profesioniști vor primi cadouri. Luni 16 decembrie și marți 17 decembrie, caravana va merge la copiii din localitățile județului iar miercuri, 18 decembrie, cadourile vor fi împărțite copiilor din municipiul Constanța, la sediul din str. Ciprian Porumbescu, nr. 2A.
Seria de manifestări va fi încheiată de Spectacolul ” Colindéle dobrogene ” ce va avea loc în data de19.12.2013, începând cu orele 13,00 pe Scena Casei de Cultură din Municipiul Constanța. Protagoniști vor fi un număr de 125 de copii și 16 adulți protejați în centrele aflate în subordinea D.G.A.S.P.C. În sală se vor afla 375 de copii, toți pregătiți să primească cadourile Moșului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *