Marinarii etiopieni se vor şcoli la CERONAV

Centrul Român pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Personalului din Transporturi Navale – CERONAV va primi, în luna noiembrie, vizita reprezentanţilor Institutului Maritim Etiopian.  Acesta s-a adresat CERONAV la recomandarea Registrului Liberian, în scopul stabilirii unei relaţii de colaborare strategică, în vederea furnizării de servicii de consultanţă părţii etiopiene.

„Institutul Maritim Etiopian este relativ nou pe piaţa educaţiei maritime, fiind înfiinţat în urmă cu doi ani şi este în căutarea unei colaborări în vederea adoptării bunelor practici în ceea ce priveşte instruirea ofiţerilor. Vizita are ca scop transferul de know-how, stabilirea termenilor pentru instruirea personalului didactic etiopian, pregătirea ofiţerilor, absolvenţi ai acestui institut” a afirmat Ovidiu Cupşa, directorul general al CERONAV.

Această vizită se înscrie în linia strategiei CERONAV de deschidere spre piaţa internaţională, în special în ţările învecinate, dar şi în ţările africane care pot furniza un număr mare de navigatori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *